Ohlášky – 22. neděle po Trojici

Oznámení 23.10.2016

1. Vítáme mezi námi návštěvu z partnerského sboru v Kelsterbachu, bratra faráře Joachima Bundschuha a br. Stefana Gehrmanna. A prosíme je, aby vyřídili naše pozdravy doma ve sboru. Br. farář nás nyní pozdraví.

2. Bohoslužby příští neděli se konají v Hořátvi i v Nymburce v obvyklou dobu. Připomeneme si světový den reformace. Při této příležitosti také vždy slavíme svatou večeři Páně. Prosíme, abyste na to ve své modlitební přípravě pamatovali a usilovali o smíření s bližními. Sbírka bude věnována na Jubilejní toleranční dar.

3. V týdnu zveme k těmto shromážděním:

V pondělí od 16:30 setkání rodičů s nejmenšími dětmi.

V úterý od 14 hodin má biblickou hodinu první skupinka dětí.

Ve čtvrtek od 18 hodin je biblická hodina v Hořátvi.

V pátek se děti ani mládež nesejdou, protože mají podzimní prázdniny.

4. Vyzvedněte si nové číslo KJ a ČB. Vzadu na stole také doporučujeme objednávku dárků z chráněné dílny Diakonie Rolnička a objednávku dalšího nástěnného kalendáře na přiští rok. Jedná se o fotografie evangelických kostelů vydávané na pokračování – každý rok nová série.

5. V kostele bude v příštím týdnu zbroušena nová podlaha. Dále ještě musí vysychat. Už se však nebude prášit a proto bychom mohli začít uklízet alespoň nahrubo. Prosíme, aby se zapojilo co nejvíce lidí, aby jednotlivci nebyli přetíženi. Užijí se vysavače, kbelíky a hadry. Je možné pracovat během týdne v podstatě kdykoli. Domluvte se vždy na faře. Děkujeme za vaši pomoc a za dary na toto dílo. VS na sborovém účtu je 16.

6. Již dnes ohlašujeme sborovou neděli 6. listopadu a srdečně vás zveme ke společnému obědu po bohoslužbách a besedě s hostem. Plakát najdete na nástěnkách i na webových stránkách.

7. Prosíme ještě o službu v NŠ příští neděli. Dnešní chrámová sbírka je na dílo Páně ve sboru. Sbírku vykoná: