Ohlášky – 6. neděle po Velikonocích

Oznámení

1. Děkujeme za dnešní službu Slova sestře farářce Rút Kučerové z Lozic. Vítáme také rodiny ze seniorátu i mládež, kteří přijeli, aby tu strávili společnou neděli. Po bohoslužbách bude program pokračovat v sále kvízem, který připravil Tomáš Groll, pro děti i odrostlé. Dále bude oběd a odpolední program podle rozpisu na plakátku.

Srdečně zveme.

2. Příští neděli budeme slavit Svatodušní svátky. Srdečně zveme do Hořátve nebo sem do Nymburka k bohoslužbám, při nichž bude vysluhována svatá večeře Páně. Celocírkevní sbírka bude věnována na Diakonii.

V pondělí svatodušní, 5. června, zveme k ekumenickým bohoslužbám do kostela sv. Jiljí. Začátek je v 18 hodin.

V týdnu se konají tato shromáždění:

V úterý od 14 hodin mají biblickou hodinu starší děti.

Ve středu dopoledne na naší faře porada zástupců církví z Nymburka.

Ve čtvrtek od 18 hodin biblická hodina v Hořátvi.

V pátek se ve 14:45 sejdou mladší děti a v 18 hodin mládež, která od 19:30 pokračuje ekumenickým setkáním spolu se staršími mládežníky.

V sobotu se v Českém Brodě koná presbyterní konference na téma: Luterství, svátosti a ČCE. Začátek je v 9 hodin.

3. Sdělujeme smutnou zprávu, že ve věku 75 let po dlouhé nemoci zemřel br. Ladislav Jech. Rozloučení s ním se koná v pátek v 9 hodin v krematoriu.

4. Dnes naposledy můžete přispět na na sbírku pro Jeronýmovu jednotu. Vzadu na stole je sběrací listina. Děkujeme za vaše dary na pomoc opravám církevních budov. Upozorňujeme také na nové plakáty, časopisy i nabídku jet na sborový víkend v Herlíkovicích 8.-10. září.

5. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Pána v našem sboru. Vykoná ji: