Ohlášky – 5. neděle po Velikonocích

Oznámení

1. Děkujeme za dnešní službu Slova bratru faráři Janu Opočenskému z Teplic. S. farářka dnes slouží v Bošíně.

Srdečně zveme k bohoslužbám příští neděli do Hořátve a do Nymburka v obvyklou dobu. Zde bude seniorátní rodinná neděle, na kterou se sjedou rodiny z ostatních sborů, aby u nás strávily celý den. Při bohoslužbách bude sloužit s. f. Rut Kučerová. Pak bude společný oběd a program pro děti i pro dospělé až do 17 hodin. Prosíme o vaši pomoc s pohoštěním.

2. V týdnu se konají tato shromáždění:

V pondělí od 16:30 schůzka rodičů s nejmenšími dětmi.

V úterý od 14 hodin mají biblickou hodinu starší děti. Od 17 hodin zkouška zpěvu na Noc kostelů. Zveme každého, kdo rád zpívá!

Ve čtvrtek je svátek Nanebevstoupení Páně. Večerní pobožnosti se koná na faře v Hořátvi. Srdečně zveme! Začátek je v 18 hodin. Hlaste se u s. farářky, kdo byste chtěli jet autem.

V pátek od 14:45 mají vyučování mladší děti. Mládež se v pátek mimořádně nesejde.

Od soboty do neděle je však mládež zvána na seniorátní akci, která se koná u nás ve sboru. V neděli se očekává, že mládež pomůže s programem pro děti.

3. Prosíme, abyste pamatovali na sbírku pro Jeronýmovu jednotu, která trvá do konce května. Komu se nehodí platit převodem na sborový účet, může použít sběrací listinu vzadu na stole a dát svůj příspěvek v hotovosti. Děkujeme.

4. Také již je vystaven seznam pro zájemce, kteří by chtěli strávit sborový víkend v Herlíkovicích 8.- 10. září. Prosíme, zapisujte se již nyní. Místa jsou objednaná, tak abychom je využili.

5. Vyzvedněte si nová čísla KJ, ČB i brožury s programem pro Noc kostelů.

6. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Pána v našem sboru. Vykoná ji: