Ohlášky – poslední církevního roku

Oznámení

1. Za dnešní službu Slova děkujeme bratru doktoru Janu Roskovcovi. S. farářka dnes slouží v Bošíně, který administruje.

Příští neděle je první adventní – rádi bychom již byli v kostele. Prosíme, pamatujte ve svých modlitbách na přípravu ke sv. večeři Páně a na rodinu Ruisových, jejichž syn Richard bude pokřtěn.

Večer v 18 hodin jsme zváni na ekumenickou Tichou hodinku. Letos se sejdeme ve sboru Křesťanských společenství (ul. Komenského).

2. V týdnu zveme k těmto shromážděním:

V úterý od 14 hodin má biblickou hodinu první skupinka dětí.

Ve čtvrtek od 17:15 je zkouška zpěvu a v 18 hodin biblická hodina v Hořátvi.

V pátek od 14:45 mají biblickou hodinu děti. Mládež zveme na 18. hodinu.

3. Vyzvedněte si nová čísla KJ a ČB. Vzadu na stole a na nástěnce také doporučujeme objednávku vánočních dárků z chráněné dílny Diakonie Rolnička, kalendáře Zemí Bible a dalšího nástěnného kalendáře s fotografiemi kostelů ČCE. Za týden již by měly být objednávky ukončeny a odeslány.

4. Děkujeme všem, kdo jste včera přišli na brigádu a pomohli v kostele i na zahradě (27 lidí). Po téměř čtyřech měsících se náročná výměna topení v kostele chýlí k závěru. Prosíme však ještě o vaši pomoc v příštím týdnu. Třeba po chvilkách bude ještě potřeba dočistit lavice, vytřít dlažbu a koncem týdne položit a zalištovat koberce. Společnými silami se nám tak podaří připravit kostel na adventní bohoslužby.

5. Chrámová sbírka dnes bude věnována na Diakonii Střední Čechy, kam patří i domov v Libici n. C. Sbírku vykoná: