Ohlášky – 23. neděle po Trojici

Oznámení

1. Srdečně zveme k bohoslužbám na sborovou neděli 6. listopadu. Kázání bude určeno také dětem. Potom bude společný oběd a beseda s hostem. Tentokrát je pozvána koordinátorka práce s imigranty, sestra Alena Fendrychová, která nám představí nový projekt Diakonie. Je to příležitost, jak z první ruky zjistit, co je možné dělat v této složité situaci dělat. Prosíme, abyste řekli s. Šárovcové nebo s. farářce, kdo můžete uvařit guláš a kdo přinesete pohoštění ke kávě. Plakát najdete na nástěnkách i na webových stránkách.

2. V týdnu zveme k těmto shromážděním:

V úterý od 14 hodin má biblickou hodinu první skupinka dětí. Od 18 hodin je biblická hodina a od 19 hodin staršovstvo.

V pátek se ve 14:45 sejdou děti a mládež má schůzku od 18 hodin.

V sobotu se ve Velenicích koná konvent Poděbradského seniorátu. Náš sbor zastupuje s. farářka a br. Groll.

3. Vyzvedněte si nerozebraná čísla KJ a ČB. Vzadu na stole a na nástěnce také doporučujeme objednávku vánočních dárků z chráněné dílny Diakonie Rolnička a objednávku dalšího nástěnného kalendáře na přiští rok. Jedná se o fotografie evangelických kostelů vydávané na pokračování – každý rok nová série.

4. Děkujeme těm, kteří od čtvrtka do soboty uklízeli v kostele i br. Šťastnému za půjčení průmyslového vysavače. Práce postupují a doufáme, že společnými silami zvládneme připravit kostel na bohoslužby v adventu. Děkujeme za vaši pomoc a za dary na toto dílo. VS na sborovém účtu je 16.

5. Sbírka bude věnována na Jubilejní toleranční dar. Sbírku vykoná: