Ohlášky – 17. neděle po Trojici

Oznámení

1. Děkujeme za dnešní službu Slova bratru seniorovi Martinu Férovi z Poděbrad. Sestra farářka je v Bošíně, kam bude jako administrátorka jezdit každou třetí neděli v měsíci.

2. Bohoslužby příští neděli se konají v Hořátvi od 8:30, v Nymburce od 10 hodin.

3. V týdnu zveme k těmto shromážděním:

V úterý od 13:30 se začíná scházet další skupinka dětí, které nemohou přicházet v pátek.

Ve středu se v domečku sejdou senioři. Začínáme ve 14:30.

V pátek mají děti vyučování od 14:45.

Mládež se sejde také v pátek – a to v 18 hodin. Mládež má také další pozvání seniorátní – na Sion 24.9. a pak celocírkevní na sjezd mládeže do Třebíče 7.–9.10. Plakátky jsou k dispozici.

Rovněž jsme zváni na slavnostní bohoslužby po generální opravě varhan ve Velenicích. Konají se 2. října od 14 hodin, od 16 hodin pak je koncert L. Moravetze.

3. Z Kelsterbachu tu máme reakci na společné bohoslužby na dálku: všem se to moc líbilo a po bohoslužbách se dokonce učili pár českých slov. Nicméně společné bohoslužby se budou konat jen jednou za rok, ne každý měsíc. V týdnu přišla další zpráva, že nedělní chrámová sbírka byla věnována našemu sboru na výměnu topení. S vděčností myslíme na všechny dárce.

4. Práce v kostele na novém podlahovém vytápění pokračují. Topenáři začínají v novém soklu pod lavicemi instalovat trubky. Prosíme, aby teď raději do kostela nikdo nechodil, aby náhodou nedošlo k poškození povrchu a trubek. Na nové vytápění kostela můžete přispět na bankovní účet s variabilním symbolem 16 nebo na sběrací listinu zde v kostele v hotovosti. Děkujeme za vaše dary.

5. Vyzvedněte si nové číslo KJ a ČB.

6. Připomínáme sbírku na studenta Tomala v Bangladéši a děkujeme za vaše dary. Dnešní chrámová sbírka je věnována na dílo Páně v tomto sboru. Sbírku vykoná: