Ohlášky – 16. neděle po Trojici

Oznámení

1. Bohoslužby příští neděli se konají v Hořátvi od 8:30, v Nymburce od 10 hodin. Poslouží nám br. senior Martin Fér, protože s. farářka přebírá administraci Bošína, kam bude jezdit každou třetí neděli v měsíci.

2. V týdnu zveme k biblické hodině do Hořátve – ve čtvrtek od 18 hodin

V pátek děti k vyučování: od 14:45 v domečku.

Mládež se sejde také v pátek – a to v 18 hodin. Mládež má také další pozvání seniorátní – na Sion a pak celocírkevní na sjezd mládeže do Třebíče. Plakátky jsou k dispozici.

3. V sobotu pořádá br. Martin Halaška výlet do Lysé n.L. – navštívíme sborový areál a pak budou v zámecké zahradě připraveny hry pro děti. Sejdeme se na Hl. Nádraží v 9:30. Srdečně zveme.

4. Práce v kostele na novém podlahovém vytápění pokračují. Již je vystavěna obruba nového soklu a v kotelně visí nový kotel. Na nové vytápění kostela můžete přispět na bankovní účet s variabilním symbolem 16 nebo na sběrací listinu zde v kostele v hotovosti. Děkujeme za vaše dary.

5. Ze schůze staršovstva informujeme, že presbyteři plánovali další práci ve sboru v novém školním roce. V říjnu bychom tu měli přivítat br. faráře z partnerského sboru v Kelsterbachu. Čeká nás ještě mnoho dobrovolnické práce po té, co skončí firmy v kostele. Bude potřeba uklízet a znovu přivézt a upevnit lavice.

6. Vyzvedněte si nové číslo KJ.

7. Připomínáme sbírku na studenta Tomala v Bangladéši a děkujeme za vaše dary. Dnešní chrámová sbírka je věnována na dílo Páně v tomto sboru. Sbírku vykoná: