Ohlášky – 10. neděle po Trojici

1. Od dnešní neděle se v Nymburce budou bohoslužby konat zde, v sále. A to až do ukončení prací v kostele. Kdo máte zájem, můžete se do kostela podívat. Děkujeme všem brigádníkům, kteří již udělali veliký kus práce – odšroubovali a odvezli lavice do Hořátve, zakryli zbývající části kostela, vytrhali prkna z podlahy. Tak před nástupem topenářské firmy připravili staveniště a značně zlevnili celou akci. V příštím týdnu však je potřeba pokračovat a ještě odstranit trámky.

2. Na nové topení můžete také přispět finančně. Na bankovní účet s variabilním symbolem 16 nebo na sběrací listinu zde v kostele v hotovosti. Děkujeme.

3. Dnes po bohoslužbách nás zvou dvě jubilantky, sestry Marie Hamtáková a Stáňa Brynychová, k oslavě svých narozenin na farní zahradu. Děkujeme za pozvání! A chtěli bychom již nyní ve shromáždění oběma popřát k narozeninám. (2 kytice)

V pátek oslavila své narozeniny také s. Havránková, proto i jí přejeme vše nejlepší. (3.)

4. V době prázdnin se pravidelné biblické hodiny nekonají. Pouze v Hořátvi na faře ve čtvrtek vždy od 18 hodin.

5. Nabízíme nerozebraná čísla ČB s přílohou Husitské století a dnešní doba. Připomínáme dlouhodobou sbírku na studia Tomala Biswase v Bangladéši. Kasička je vzadu na stole. Děkujeme.

6. Dnešní chrámová sbírka je věnována na dílo Páně v tomto sboru. Sbírku vykoná: