Ohlášky – 5. neděle po Trojici

 

Oznámení

1. Příští neděli se konají bohoslužby v Hořátvi i v Nymburce v obvyklou hodinu. Poslouží nám br. Dr Jan Roskovec. Sestra farářka bude s dětmi a mládeží na táboře.

2. V týdnu zveme pouze v úterý (ne v pondělí!) rodiče s dětmi k setkání na zahradě. Od 16:30. Koná se pouze v případě pěkného počasí.

V době prázdnin pravidelné biblické hodiny nebudou. Pouze v Hořátvi ve čtvrtek vždy od 18 hodin.

3. Během léta nás čeká náročná akce, a sice výměna topení zde v kostele. Pod lavicemi chceme instalovat podlahové vytápění, protože starý systém již nemá revizi. Při této nákladné akci chceme ušetřit alespoň tím, že svépomocí odmontujeme a pak zase namontujeme lavice a odvezeme je do bezpečí. Prosíme, kdo by mohl s touto věcí pomoci, ať se hlásí u br. kurátora nebo s. farářky. Také je možné na nové topení přispět. Na bankovní účet s VS 16 nebo na sběrací listinu zde v kostele v hotovosti. Děkujeme.

4. Při vycházení si vyzvedněte nerozebraná čísla církevního tisku.

5. Dnešní chrámová sbírka je celocírkevní a bude věnována na solidaritu sborů. Z této sbírky je možné vypomoci sborům, které nemohou zaplatit celý personální fond, což je letos 92 300 Kč. Prosíme o vaši obětavost. Sbírku vykoná: