Ohlášky – 6. neděle velikonoční

Oznámení

1. Děkujeme sestře Anně Peltanové za dnešní službu Slova. Anička je v našem sboru na třítýdenní bohoslovecké praxi. Je studentkou 4. ročníku Evangelické bohoslovecké fakulty UK. Přejeme jí, aby se jí služba u nás líbila a byla jí k užitku.

2. V příštím týdnu zveme k těmto setkáním:

V pondělí je zkouška zpěvu. Zpěváci se tentokrát sejdou v Husově sboru v 18:15.

V úterý zveme k biblické hodině na faře. Bude se konat u příležitosti svátku Nanebevstoupení Páně. Začátek je v 18 hodin na faře.

Od 19 hodin bude schůze staršovstva.

Příští neděli se budou konat bohoslužby v Hořátvi i v Nymburce v obvyklou dobu. Po bohoslužbách se v presbyterně koná rozhovor s našimi letošními konfirmandy. Konfirmandi mají před staršovstvem a rodiči vydat počet z toho, co se naučili a jak jsou připraveni na konfirmaci, která se chystá na Svatodušní neděli 15. května.

V pátek se ve 14:45 mají děti biblickou hodinu, mládež se sejde v 18 hodin.

3. Dnes po bohoslužbám prosíme učitele a učitelky NŠ, aby se sešli na faře ke krátké poradě.

4. Nabízíme nerozebraná čísla KJ a ČB.

5. Prosíme o vaše dary pro Jeronýmovu jednotu, z níž se sborům poskytují půjčky na stavební úpravy. Peníze prosíme zapisujte na listinu vzadu na stole a odevzdávejte sestře pokladní. Sbírka probíhá tradičně od velikonoc do konce května. Prosíme o vaši obětavost. Také připomínáme dlouhodobou sbírku na našeho adoptivního studenta z Bangladéše, Tomala Biswase.

6. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Páně v tomto sboru. Sbírku vykoná: