Ohlášky – Poslední neděle církevního roku

Oznámení – 22.11.2015

1. Za týden, na první adventní neděli srdečně zveme na bohoslužby v Hořátvi i v Nymburce. Bude vysluhována svatá večeře Páně.

Dnes odpoledne máme jedinečnou příležitost zúčastnit se předpremiéry oratoria „Kázání na hoře“, od Marka Šlechty, kterého jinak známe z předvelikonočních koncertů skupiny Geshem. Doporučujeme tento koncert. Začíná v 17 hodin v našem kostele a vstupné je dobrovolné. Plakát je na nástěnce.

2. V týdnu zveme k těmto shromážděním:

Ve čtvrtek v 17:30 se na faře sejdou zpěváci k předvánoční zkoušce.

V pátek ve 14:45 zveme děti k biblické hodině. Mládež se sejde v 19:30 na koatolické faře k ekumenickému setkání.

3. V neděli, 29. listopadu, v 18 hodin se v sále Křesťanského společenství koná ekumenické meditativní shromáždění nazvané „Tichá hodinka s adventem“. Podívejte se na plakátek na nástěnce.

4. Až do konce listopadu si můžete objednat nástěnné kalendáře a výrobky z Diakonie Rolnička. Listiny s nabídkou jsou připraveny na stole – prosíme, zapisujte se co nejdříve.

5. Blíží se konec roku, proto prosíme, aby každý člen sboru, který dosud nezaplatil salár, to ještě udělal. Na vašich příspěvcích záleží, jestli sbor může mít vlastního faráře i jestli je schopen hradit běžný provoz. Platit je možné buď u sestry pokladní Šárovcové, nebo převodem na číslo účtu. Děkujeme za vaši obětavost.

6. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na Diakonii v našem seniorátě. Vykoná ji: