Ohlášky – 16. února 2020

Oznámení:

1. Srdečně zveme k pravidelným bohoslužbám příští neděli do Hořátve nebo do Nymburka v obvyklou dobu.

2. Minulé pondělí jsme se zde v kostele rozloučili se zesnulou sestrou Jaroslavou Plačkovou. Děkujeme rodině za finanční dar sboru.

3. Během týdne se konají tato shromáždění:

Ve středu se sejdou senioři – od 14:30. Potom od 18 hodin se koná ekumenická biblická hodina na katolické faře. Program má s. farářka.

Ve čtvrtek bude biblická hodina v Hořátvi od 18:00.

V pátek se sejdou k vyučování děti od 14:30. Mládež má schůzku v 18 hodin.

4. Staršovstvo svolává výroční sborové shromáždění na neděli 15. března po bohoslužbách. Na programu bude volba nových presbyterů. Kandidátka je již dnes k dispozici vzadu na stole. Rovněž seznam členů s hlasovacím právem k vaší kontrole. Dále bude třeba schválit zprávy o životě a stavu sboru za rok 2019. Nakonec bude otevřen rozhovor a budeme hlasovat o tom, jestli místo prodané fary v Hořátvi máme stavět novou sborovou budovu.

5. Od příští soboty bude náš kostel a další prostory uklízet pracovník, který u nás vykoná náhradní trest. Proto děkujeme všem, kteří jste dosud uklízeli; nějakou dobu to teď nebude potřeba.

6. Kdo potřebuje potvrzení o daru církvi pro své daňové přiznání, může si je vyzvednout na faře. Na zadních stolech je pro vás připraven církevní tisk.

7. Dnes na varhany hraje Regina Váchová. Nedělní školu učí Veronika Grollová. Službu má Alžběta Hájková.

8. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Páně v našem sboru.