Ohlášky – 31. března 2019

Oznámení:

Děkujeme br. faráři Blahoslavu Matějkovi za dnešní službu Slova a vítáme jej u nás spolu s jeho paní.

2. Srdečně zveme k bohoslužbám za týden, pátou postní neděli. Chrámová sbírka bude věnována na tiskoviny, které vydává ČCE.

3. V týdnu jste zváni k těmto shromážděním:

Zítra, a od nynějška každé pondělí podle počasí, se mohou na farní zahradě scházet rodiče s nejmenšími dětmi. Oficiální začátek je v 16:30.

V úterý bude zkouška zpěvu na velikonoce. V 17 hodin na faře. Potom, od 19:00 bude schůze staršovstva.

Ve středu se v Nymburce biblická hodina nekoná; je potřeba naše účast na zastupitelstvu v Hořátvi.

Ve čtvrtek bude biblická hodina v Hořátvi, od 18 hodin.

V pátek se ve 14:30 sejdou děti a v 18 hodin mládež.

3. V sobotu, 6. dubna se koná od 9:00 brigáda. Bude potřeba naložit kontejner listím a smontovat části dětského hřiště. Také budeme uklízet kostel i zahradu na velikonoce a na natáčení televize. Druhý termín pro dokončení prací je v sobotu 13. dubna; rovněž od 9 hodin.

4. Blíží se 14. duben a s ním sborová neděle. Srdečně vás všechny zveme. Bohoslužby budeme slavit i s dětmi. Pak plánujeme besedu u kávy a hry s dětmi venku. Společný oběd. A od 14 hodin pokračování v Hořátvi, kde bude slavnostně otevřena opravená modlitebna. Program slavnosti „Pod novou střechou“ je na barevných letáčcích, které si můžete vzít. Prosíme o pomoc s vařením guláše a pohoštěním ke kávě. Těšíme se, že Květnou neděli strávíme spolu ve společenství sboru.

5. Vzadu na stole je připraveno nové vydání velikonočního Posla. Prosíme, zvláště ty z vás, kteří bydlíte na sídlišti, jestli byste roznesli Posly na tamní adresy. Děkujeme. Mnozí si přáli Posla dostávat elektronicky. Mohou si však vzít i papírový výtisk, který není nadepsaný. Pro všechny jsou připraveny letáky JJ. Prosíme rozeberte si je.

6. Dnes na varhany hraje Lia Venerová. Nedělní školu učí Veronika Grollová. Službu má Tomáš Groll.

7. Dnešní chrámovou sbírka je určena na dílo Páně v našem sboru.