Ohlášky – 25. po Trojici

Oznámení:

1. Srdečně zveme k bohoslužbám příští neděli 25. listopadu v obvyklou dobu v Hořátvi i v Nymburce. Poslouží nám br. senior Martin Fér, do jehož rukou složí svůj slib nové presbyterky zvolené v našem sboru: Marie Řezníčková, Regina Váchová, Alžběta Hájková a Irena Opočenská.

2. V týdnu zveme k těmto setkáním:

V úterý se sejdou zpěváci ke zkoušce – opět v 17 hodin.

Ve středu bude schůzka seniorů – v domečku, ve 14:30.

V pátek se sejdou děti i mládež v obvyklou dobu.

V sobotu bude konfirmační cvičení.

3. V sobotu 24. listopadu se v našem sboru koná seniorátní presbyterní konference. Je možné, že se tu sejde až 50 hostí. Proto velmi prosíme, jestli byste mohli na sobotní občerstvení přispět pečivem. Děkujeme. Program je na nástěnce. Bude probíhat od 9 do 11 hodin. Hlavní přednáška historika, Jana Dobeše má název: „Československo – životaschopný koncept nebo utopie?“ Doporučujeme vám.

4. Děkujeme všem, kteří jste včera pracovali na brigádě. Děkujeme také za příspěvky na opravu varhan. Dosud je vybráno něco přes 1000 Kč. Již přišla faktura na 3.450 Kč. Ještě dnes můžete přispět. Zbytek zaplatíme ze sborových peněz.

5. K dispozici jsou dárky k vánocům. Vzadu na stole si na listině můžete objednat kalendář sborů ČCE na příští rok, kalendář Zemí Bible a také vánoční výrobky Diakonie Rolnička v Soběslavi.

6. Nabízíme nové číslo ČB. Můžete na přispět do kasičky: SBOROVÝ TISK.

7. Dnes na varhany hraje Jan Roskovec. NŠ učí Alžběta Hájková.

9. Chrámová sbírka bude věnována na dílo Páně v našem sboru. Sbírku vykoná: Jiří Hofman.