Ohlášky – 22. července 2018

Oznámení:

1. Za dnešní službu Slova děkujeme br. doktoru Jiřímu Doležalovi. Bohoslužby příští neděli v Hořátvi i v Nymburce již bude opět sloužit s. farářka Roskovcová.

2. S lítostí oznamujeme dvě úmrtí členek a bývalých presbyterek našeho sboru. Minulou neděli zemřela sestra Lenka Koláčná z Hořátve. Rozloučení s ní se koná v nymburském kostele zítra, tedy v pondělí ve 13:00.

V pátek zemřela sestra Marie Hofmanová. Rozloučení se bude konat rovněž zde, v našem kostele v pátek, ve 14:00. Termín také bude uveřejněn na internetových stránkách sboru. Zveme vás, abyste přišli a sdíleli zármutek s rodinou i se sborem. V obou sestrách odešly věrné služebnice a u obou věříme, že jejich jména jsou zapsána v nebesích a vzkříšený Pán Ježíš Kristus je přijme ve svém království.

3. Srdečně zveme ke sborovému pobytu v Herlíkovicích o víkendu 7. – 9. září. Rozeberte si letáčky a co nejdříve se zapište na listinu vzadu na stole.

4. Na stole jsou také připravené výtisky KJ a ČB. Můžete si je rozebrat zdarma, nebo přispět do kasičky na Tomala Biswase nebo na Hořátev. Děkujeme.

5. Roskovcovi nabízejí letní švestky, které je možné si nasbírat nebo natrhat na farním dvoře.

6. Dnes na varhany hraje br. Jan Roskovec.

7. Dnešní sbírka bude věnována na dílo Páně v našem sboru. Vykoná ji: Ester Šárovcová.