Ohlášky

Oznámení

1. Srdečně zveme na bohoslužby příští neděli. V Hořátvi i Nymburce poslouží br. doktor Jan Roskovec. S. farářka bude s dětmi na táboře.

2. Dopis ze střediska humanitární a rozvojové spolupráce Diakonie:

Vážené sestry, vážení bratři,

chci Vám poděkovat za Vaši účast v postní sbírce Diakonie na pomoc lidem v Barmě. Společně jsme do dnešního dne shromáždili 407 249 Kč od 103 farních sborů. Z poloviny výtěžku jsme přispěli na nové střechy pro 20 domů v uprchlickém táboře Ah Nauk Ywe. Druhá polovina podpoří naše projekty na podporu škol a školáků a obživu lidí v táborech. Ráda bych Vás také poprosila o sdílení informací o záplavách na Srí Lance, na které jsme vyhlásili veřejnou sbírku. Srí Lanku postihly na konci května záplavy a sesuvy půdy, které vyhnaly víc než 70 000 lidí z jejich domovů. Našim partnerům na místě chceme pomoci zajistit postiženým lidem zdravotní péči, přístřeší a co nejrychlejší návrat k normálnímu životu. Nejjednodušší způsob, jak do sbírky přispět, je zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS DIAKONIEPOMOC 90 na číslo 87 777. Z Diakonie ČCE vám děkuji za podporu, koordinátorka péče o dárce, Zdeňka Sobotová. Letáčky s informací si můžete vyzvednout vzadu na stole.

3. V příštím týdnu zveme k těmto shromážděním:

V pondělí od 16:30 se na farní zahradě sejdou rodiče s nejmenšími dětmi.

Ve čtvrtek v 18 hodin bude biblická hodina v Hořátvi.

Po dobu prázdnin se vyučování dětí nekoná.

4. V sobotu, 1. července začíná letní sborový tábor pro děti a mládež. Pokud by chtěl někdo z vás jakkoli přispět, sdělte to s. Šárovcové nebo s. farářce. Děkujeme.

5. Vyzvedněte si nová čísla KJ a ČB. Ještě je možné přihlásit se na společný zářijový víkend v Herlíkovicích. Prohlédněte si, nebo vezměte leták o tomto pobytu. Srdečně zveme!

6. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Páně v našem sboru. Sbírku vykoná: