Ohlášky

Oznámení

1. Dnes odpoledne, od 14. hodin jsme zváni do Velenic, kde v evangelickém kostele bude charitativní koncert Alfréda Strejčka a Jitky Molavcové, nazvaný Gotické variace. Plakát je na nástěnce.

Srdečně zveme k bohoslužbám příští neděli do Hořátve a do Nymburka v obvyklou dobu. Poslouží nám bratr farář Jan Opočenský.

2. V týdnu se konají tato shromáždění:

V úterý od 14 hodin mají biblickou hodinu starší děti.

Ve středu od 14:30 se koná schůzka seniorů v domečku.

V pátek od 14:45 mají vyučování mladší děti a mládež se sejde v 18 hodin.

Příští neděli 21.5. jsme zváni na koncert v rámci festivalu B. M. Černohorského do kostela sv. Jiljí. Několik pěveckých sborů přednese Mozartovo Requiem.

3. Prosíme, abyste pamatovali na sbírku pro Jeronýmovu jednotu, která trvá do konce května. Komu se nehodí platit převodem na sborový účet, může použít sběrací listinu vzadu na stole a dát svůj příspěvek v hotovosti.

4. Také již je vystaven seznam pro zájemce, kteří by chtěli strávit sborový víkend v Herlíkovicích 8.-10. září. Prosíme, zapisujte se již nyní. Místa jsou objednaná, tak abychom je využili.

5. Srdečně zveme rodiny s dětmi, aby tu společně strávili neděli 28. května. Bude to seniorátní setkání, proto již na bohoslužby čekáme velkou návštěvu. Připravujeme společný oběd a prosíme o vaši pomoc. Program potrvá až do 17 hodin. Plakát je na nástěnce a několik exemplářů k rozebrání.

6. Dnešní chrámová sbírka bude věnována na dílo Pána v našem sboru. Vykoná ji: